Skip to main content Skip to footer

Vår meny

Sunt, moderne og selgende

Vår meny består av god og ærlig mat laget fra bunnen av et kjøkkenteam som våger å kombinere sunt, klassisk men med vår egen vri på de forskjellige rettene.

Menyen skal inspirere både nasjonale og internasjonale gjester. Så klart får du både salat, burger og pasta. Hjemmelaget med rene råvarer. Et godt kjøttstykke med godt tilbehør er selvskrevet. Det samme er fisk og de deiligste skalldyrretter. En spesialitet hos oss er skalldyrplatået!

Sommermenyen har innslag av lettere sommerretter. Mens vintermenyen gjenspeiler den hvite årstiden. Sommer som vinter, det er alltid en rød tråd mellom mat og drikke.

Det er servering og bestilling ved bordene til både lunsj og middag.

Middag

Forretter

Kamskjell 245,-

Ferske kamskjell fra Frøya, urtesmør, soya, yuzu, ørretrogn og lime/dillpuré

Allergener: 1,5,7 og 9

Skogsoppsuppe 195,-

Skogssopp,  hjemmelaget brioche og sitrontimiansmør 

Allergener: 1, 5, 6, 10 og 14

 

"Carpaccio»-crepe" 255,-

Tynt skåret indrefilet, sjalottløk, gravet egg, kapers, trøffelolivenolje, reddikkarse og eggekrem,

Allergener: 2, 5, 6 og 11

Hjortetartar 235,-

Syltet kantarell, einebær eggekrem og sprøtt brød.

Hovedretter

Okse og kantarell 485,-

Indrefilet, pastinakk, gulrot, selleri og kantarellsaus

Allergener: 1, 10 og 14

Torsk 425,- 

Grillet fennikel med yuzu, asparges, broccolini og urtesaus

Allergener: 1, 5, 7, 8 og 14

Hjort 495,-

Hjort ytrefilet, rødbeter, jordskokk, sopp, blomkålskudd,

pastinakk, syltede blåbær, viltsaus

Allergener: 1, 10 og 14

Sopprisotto 395,- 

Kantarell  og shitakesopp

Allergener: 1 og 14

TASTE´s Skalldyr plateau 925,- per person

Reker, sjøkreps, gratinert hummer, ferskvannskreps, blåskjell og krabbeklør. Serveres med brød og aioli.
Allergener: 1, 2, 6 , 8 og 9
Må bestilles 4dgr i forveien

Ukens 3-retter 745,-

Hver uke lager vi en 3-retters meny med råvarer fra middagsmenyen eller andre gode råvarer som er i sesong. 
Spør din servitør om denne ukens 3-retter. 

Dessert

Sjokolademousse 180,-

Sjokoladejord, bær og hasselnøtt tuille

Allergener: 1, 2, 4 og 13

Sjokoladeganach 190,-

Pasjonsfruktsorbet, bringebær, og sjokoladejord

Allergener: 1, 6 og 13

Vaniljeis 65,- / kule

Allergener: 1 og 6

Sorbet 65,- per kule

Allergener: 1 og 6

Allergener
1 Melk, 2 Egg, 3 Peanøtter, 4 Nøtter, 5 Soya, 6 Gluten, 7 Fisk, 8 Skalldyr, 9 Bløtdyr, 10 Selleri, 11 Sennep, 12 Sesam, 13 Lupin og 14 Sulfitt.

Barne meny middag

"Plain" Barneburger 155,-

Pommes frites
Allergener: 6

Fisk 1/2 porsjon 230,-

Allergener: 1, 5, 7, 8 og 10.

Okse 1/2 porsjon 255,-

Allergener: 1 ,2, 10 og 14

Dinner

Starters

Scallops 245,-

Fresh scallops from Frøya, herb butter, soy sauce, yuzu, trout roe, and lime/dill purée
Allergens: 1, 5, 7, and 9

”Carpaccio”-crepe" 255,-

Thinly sliced tenderloin, shallots, cured egg, capers, truffle olive oil, radish cress, and egg cream.

Allergens: 2, 5, 6, and 11

Venison Tartare 235,-

Pickled chanterelles, juniper egg cream, and crispy bread

Allergens: 2, 5, 6, 11, and 14

Mushroom Soup 195,-

Forest mushrooms, homemade brioche, and lemon thyme butter
Allergens: 1, 5, 6, 10, and 14

Main Course

Beef and Chanterelle 485,-

Tenderloin, parsnip, carrot, celery, and chanterelle sauce
Allergens: 1, 10, and 14

Venison 495,-

Venison sirloin, beets, Jerusalem artichoke, mushrooms,

cauliflower sprouts, parsnip, pickled blueberries and game sauce

Allergens: 1, 10, and 14

Cod 425,-

Grilled fennel with yuzu, asparagus, broccolini, and herb sauce

Allergens: 1, 5, 7, 8, and 14



Mushroom Risotto 395,-

Chanterelle and shiitake mushrooms
Allergens: 1 and 14

TASTEs Shellfish Plateau 925,- per person

Prawns, crayfish, lobster,freshwater crayfish, mussels and crab claws. Served with bread and aioli.
Allergens: 1, 2, 6 , 8 og 9

Minimum 2 people
Must be ordered 4 days in advance

Weekly 3-Course Menu 745,-

Each week, we create a three-course menu using ingredients from our dinner menu or other high-quality seasonal ingredients. Ask your server about this week’s three-course menu

Desserts

Chocolate Mousse. . 180,-

Chocolate soil, berries, and hazelnut tuile

Allergens: 1, 2, 4, and 13

Chocolate Ganache 190,-

Passion fruit sorbet, raspberries, and chocolate soil

Allergens: 1, 6, and 13

Vanilla Ice Cream. 65,- per scoop

Allergens: 1 and 6

Sorbet 55,- per scoop

Allergens: 1 and 6

Allergener
1 Melk, 2 Egg, 3 Peanøtter, 4 Nøtter, 5 Soya, 6 Gluten, 7 Fisk, 8 Skalldyr, 9 Bløtdyr, 10 Selleri, 11 Sennep, 12 Sesam, 13 Lupin og 14 Sulfitt.

Kids menu dinner

Plain kid burger 155,-

French fries
Allergens: 1, 2, 6 and 14

Fish 1/2 portion 230,-

Allergens: 1, 5, 7, 8, and 10.

Beef 1/2 portion 255,-

Allergens: 1, 2, 10, and 14

Lunsj

TASTEBURGER 289,-

Burgerdressing, karamellisert løksyltetøy, brioche, salat, sylteagurk & pommes frites

Oksekjake 289,-

Potetmos, bacon, syltet delikatesseløk, rødvinsaus & surdeigsbrød

Fish & chips på Hyse 269,-

Petit pois, salat med fennikel og dill, tartarsaus & pommes frites

Beyond meat burger 259,-

Burgerdressing, karamellisert løksyltetøy, brioche, salat, tomat, sylteagurk & pommes frites

Ukens suppe 198,-

Surdeig. Spør servitøren din

Taste salat 245,-

Stange kyllingfilet, tortilla spiskummin/hvitløk krutonger
Allergener: 2,6,7,11 & 14

Kyllingpasta 239,-

Stange kyllingfilet, skogssopp & parmesan
Allergener: 1, 6, 10 & 14

Pulled Pork TASTE style 249,-

Pepperrotsmayo, kålslaw med eple, brioche,
syltet løk & pommes frites
Allergener: 1, 2, 5, 6, 7, 11, 12 & 14

Brownie med peanøtter 169,-

Vaniljeis, bærcoulis
Allergener: 1,3,4,6

Vaniljeis 120,-

Karamellsaus ,sjokoladejord ,bærcoulis
Allergener: 1

Sorbet 55,- per kule

Allergener: 1

Allergener
1 Melk, 2 Egg, 3 Peanøtter, 4 Nøtter, 5 Soya, 6 Gluten, 7 Fisk, 8 Skalldyr, 9 Bløtdyr, 10 Selleri, 11 Sennep, 12 Sesam, 13 Lupin og 14 Sulfitt.

Lunch

Taste Burger 200g 289,-

Burger dressing, caramelized onion jam, brioche, lettuce, tomatoe, pickles & french fries
Allergens: 1, 2, 5, 6, 11 & 14

Beef Cheek 299,-

Mashed potatoes, bacon, pickled delicatessen onions, red wine sauce & sourdough bread
Allergens: 1, 6, 10 & 14

Taste Salad 245,-

Stange chicken fillet, tortilla cumin/garlic croutons
Allergens: 2, 6, 7, 11 & 14

Pulled Pork TASTE style 249,-

Horseradish mayo, coleslaw with apple, brioche, pickled onions & french fries
Allergens: 1, 2, 5, 6, 7, 11, 12 & 14

Soup of the Week 198,-

Sourdough. Ask your waiter
Allergens: 6

Fish & Chips with Haddock 269,-

Petit pois, salad with fennel and dill, tartar sauce & french fries
Allergens: 1, 5, 6, 11 & 14

Chicken Pasta 239,-

Stange chicken fillet, wild mushrooms & parmesan
Allergens: 1, 6, 10 & 14

Beyond Meat Burger 259,-

Burger dressing, caramelized onion jam, brioche, lettuce, tomato, pickles & french fries
Allergens: 1, 2, 5, 6, 11 & 14

Brownie peanuts 169,-

Vanilla ice cream, berry coulis
Allergener: 1,3,4,6

Vaniljeis 120,-

Caramel sauce, chocolate groun ,berry coulis
Allergener: 1

Sorbet 45,- scoop

Allergener: 1

Allergener
1 Melk, 2 Egg, 3 Peanøtter, 4 Nøtter, 5 Soya, 6 Gluten, 7 Fisk, 8 Skalldyr, 9 Bløtdyr, 10 Selleri, 11 Sennep, 12 Sesam, 13 Lupin og 14 Sulfitt.

Selskapsmeny høst & vinter 2024/25

Minimum 8p av hver meny, og alle spiser likt. Må bestilles 5 virkedager før dere ønsker og spise. 

Meny 1: Tre retter 845,-

Kamskjell 
Ørretrogn, reddik og appelsin- og havtorsskum
Biff 
Biff ytrefilet med knust babypotet, grønnsaker og en pepper- og wvhiskysaus
Sjokolademousse
Vaniljekrem og bær

Meny 2: Tre retter 815,-

Bifftartar
Trøffelolivenolje , hvitløkschips , eggekrem og knekkebrød.
Ukens fangst fra havet.
Grønnsaker, knust babypotet og en bisque
Sorbet-duo

Meny 3: Tre retter vegetar

Vi lager vegetar, vegan og andre spesialkostmenyer på forespørsel. 

Bryllupspakker

Perfekt beliggenhet med kort vei til flotte overnattingsteder med de aller beste prisene gjennom oss og fullt utrustet restaurang og festlokale. En unik matopplevelse La bryllupsmiddagen hos oss bli til en unik matopplevelse! Har festen et spesielt tema, er du ute etter en unik middagsopplevelse, eller vil dere nyte en syvretters meny med passende viner? Etter ønske kan dere være med på menyplanleggingen utover selskapsmenyen. Her vil dere sammen med kjøkkensjefen og restaurantsjefen få muligheten til å skape en meny som passer perfekt til hva dere ser for dere.

BRYLLUP

Her er noe vi tilbyr, ha dere andre ønsker lager vi noe ut etter disse. 

Bryllupspakke 1
Fra 1290,- pr. person
Aperitif: 1 glass musserende med påfyll eller 1 glass Champagne
3 retters meny & 3 glass vin
Kaffe avec


Bryllupspakke 2
Fra 1590,- pr. person
Aperitif: 1 glass musserende med påfyll eller 1 glass Champagne
Frukt og bær ved ankomst
3 retters meny & 4 glass vin
Kaffe avec


Bryllupspakke 3
1925,- pr. person
Aperitif: 1 glass musserende med påfyll eller 1 glass Champagne
Frukt og bær ved ankomst
4 retters meny & 5 glass vin
Kaffe avec


Bryllupspakke 4
2150,- pr. person
Aperitif: 1 glass musserende med påfyll eller 1 glass Champagne
Frukt og bær ved ankomst
5 retters meny & 5 glass vin
Kaffe avec
Nattmat (etter avtale)
Ingen ekstra belastning for bar etter kl 0100.


Meny og vinpakker avtales nærmere, vi følger sesongen når det gjelder maten slik at brudeparet og gjestene får det beste sesongen har å by på. Viner avtales nærmere når menyen er avtalt. For oppgradering av viner så kommer det et tillegg avhengig av hvilken vin som velges. Det serveres alkoholfritt alternativ til gjester som ikke drikker vin til maten. Bryllupspakkene inkluderer festoppdekk, lokale, servitører,, befaring i bryllupslokalene,  planleggingsmøte med restaurantsjef og bookingansvarlig, og  planleggingsmøte med toastmaster og restaurantsjef. 
Lokalet disponeres samme dag som arrangementet, evnt annen avtale kan gjøres etter behov/mulighet.
Blomster og pynt utover duker, kuvert, servietter og lys er ikke inkludert i pakken. 

Bar etter middag er inkludert og nattmat kan avtales nærmere hvis ønskelig!
Vår festlokale med fullt mordent utrustet PA-anlegg og lysanlegg står disponibelt etter middagen uten ekstra kostnad. (Må handteres av proffe personal (DJ, band eller lyd og lystekniker)
Priser og betingelser gjelder for  60-120personer mellom 01.mai - 30.november maks antall gjester 120p.

Allergener
1 Melk, 2 Egg, 3 Peanøtter, 4 Nøtter, 5 Soya, 6 Gluten, 7 Fisk, 8 Skalldyr, 9 Bløtdyr, 10 Selleri, 11 Sennep, 12 Sesam, 13 Lupin og 14 Sulfitt.

Skalldyrplatå

Skalldyrplatå 925,- p.p

Fantastisk skalldyrplatå med alt det beste fra havet. Hummer, blåskjell, reker og sjøkreps. 
Serveres med brød og aioli.
Minimum to personer og på bestilling to dager i forveien.

Tilbys også som take away. 

Oversikt over allergener finnes i menyen du får på plass i restauranten. 

Vinkart

Vin på glass

Bobler

Champagne Taittinger 
205,–

Prosecco
145,–

Hvitvin

Chablis
215,–

Burgund Chardonnay 
195,–

Riesling
174,–

Borgeot Puligny Montrachet
395,–

Rødvin

Pinot Noir
175,–

Rioja 
170,–

Paraduxx Cabernet Sauvignon
355,–

Ripasso
143,–

Malbec
147,–

Barolo
315,–

Musserende / Sparkling wines

Frankrike

Taittinger Brut Reserve 
1 095,–

Ruinart Blanc d2e Blanc
2 345,-

Comtes de Champagne 2011, Jéroboam 3liter 
24 500,-

Comtes de Champagne 2008 
5 123,- 

Taittinger Prélude Grand Cru Brut
1 695,– 

Krug Clos Du Mesnil 2006
29 000,–

Dom. Pérignon 2013 
4 395,–

Taittinger Brut Reserve Magnum 
2 590,-

Dom. Pérignon 2008 Magnum 
8 595,-

Krug Grande 168 ème Édition Cuvée 
4 990,-

Dom. Pérignon Rosé 2006
4 990,-

Champagne Palmer Grands Terroirs 2015 
2 457,-

Champagne Palmer Grands Terroirs 2012 Magnum 
3 455,-

Taittinger Brut Reserve Balthazar 12l 
19 995,-

Dom. Perraud, Crémant De Bourgogne BdB
775,-

Spania

Castillo Perelada Brut Reserva
715,-

Italia

Toso Prosecco Extra Dry
715,-

Hvitvin

Frankrike - Loire

Vacheron Sancerre, Domaine Vacheron (ØKO) 
215,- / 1 098,-

Domaine Eric Morgat Litus
1 899,-

Frankrike - Chablis

Gerhard Tremblay, Chablis 
185 / 835,-

Lucien Le Moine Chablis 1Er Cru ”Montmains”
3 117,-

Billaud-Simon Chablis Grand Cru 2018.
2 299,-

Lucien Moine Chablis Grand Cru Preuses 2019
3 773,-

La Masion Romane Chablis Grand Cru 2011
1 990,-

Ch. Val de Mercy Chablis 1Cru
1 468,-

Frankrike - Øvrige Burgund

Domaine Borgeot Puligny-Montrachet 2019 
1 797,-

Domaine Borgeot Puligny-Montrachet Les Miex Magnum 2020
2 997,-

Domaine Borgeot Bourgogne 2019
195 / 895,-

Louis Latour, Montagny 1er Cru Magnum 2019
2 390,-

Juillot Corton Charlemagne Grand Cru 2017..
3 773,-

Lucien Moine, Corton Charlemagne 2019
5 390,-

Jobard Mersault Premier Cru 2018
2 990,-

Château De La Maltroye Chassagne Montrachet 2020
1 997,-

Château De La Maltroye Batard Montrachet Gr Cru 2019
8 987,-

Domaine de Bellene, Savigny-lès-Beaune Blanc 2019
1 132,-

Domaine Thibert, Pouilly-Fuissé Héritage
1 495,-

Domaine Remi Jobard, Meursault Sous la Velle 2018
1 590,-

Chassagne Montrachet 1Er Cru Les Parcellaires Saulx
2 932,-

Tyskland

Legenden Riesling Magnum 2015
7 800,–

WG Winter Kloppberg GG
1 245,–

Lothar Kettern, Riesling Trocken
174 / 795,–

Von Buhl Pechstein GG
1 999,–

USA

Tyler Sanford & Benedict, Chardonnay 2018 
2 306,–

Tyler Chardonnay
1 190,–

 

Spania

Lopez De Heredia Vina Tondonia Blanco Gr. Reserva 2001
6 495,–

Italia

Pieropan Soave Classico
668,–

Portugal

Quinta de Soalheiro Alvarinho.
139 / 664,–

Østerrike

Peter & Paul Grüner Veltiner 
865,–

Australia

Penfolds Yattarna Chardonnay 2021 
2 615,–

Rødvin

Frankrike - Burgund

Rèserve du Bastion Bourgogne Pinot Noir 
175 / 898,–

Maison Roche de Bellene, Volnay 2019
1 446,–

Domaine de la Romanée–Conti La Tâche 2017
29 647,–

Domaine de la Romanée–Conti St–Vivant 2017
27 388,–

Domaine de la Romanée–Conti St–Vivant 2015
48 000,–

Lucien Moine Bonnes Mare Grand Cru 2015
6 397,–

Lucien Moine Echezeaux Grand Cru 2017
6 597,–

Lucien Moine Cloz de Béze Grand Cru 2016 
9 999,–

Daniel Rion Vosne Romanée 2017
1 797,–

Daniel Rion Vosne Romanée 1Er Cru Les Beaux
3 132,–

Daniel Rion Échezeaux Grand Cru
7 498,–

Daniel Rion Clos Vougot Grand Cru
3 997,–

Taupenot–Merme Chambolle Musigny 2019
1 990,–

Dom. Boris Champy Hautes Cotes De Beaune Rouge 2018.
990,–

Pestre Ladoix Rouge
1 132,–

Domaine Geantet Pansiot Gevrey–Chambertin 2019
2 363,–

Pacalet Corton Bressandes Grand Cru 2019
5 454,–

Pacalet Gevrey Chambertin 2019
1 877,–

Domaine Pierre Guillemot, Savigny–les–Beaune Vieilles Vignes 2018
1 132,–

Dom. Cyrot–Buthiau, Pommard 2017
1 598,–

Château De Chassagne Montrachet 2017 Rouge
1 132,–

Clos De La Roche Grand Cru
6 200,–

Ruchottes-Chambertin Clos Des Ruchottes Grand Cru
7 400,–

Rousseau Gevrey Chamberti
3 997,–

Frankrike Bordeaux

Chateau Rocheyron 2017
1 997,–

Chateau Gloria. 2018
1 990,–

Chateau Lynch–Mussas 2007
1 942,–

Mouton Rothschild 2006
17 447,–

Chateau Cheval Blanc 2018
17 497,–

Chateau Leonville Las Cases 1995
8 997,–

Chateau Ducru – Beaucaillou 2011
6 997,–

Palmer 2006 
7 998,–

Grand Puy Lacoste 2015
3 390,–

Château Lafite Rothschild 2015
18 347,–

Chateau Petrus 2018
92 001,–

Ch. La Mission Haut–Brion 2010
21 999,–

Roc de Chambes 2012
2 248,–

Tertre Roteboeuf Saint Emilion Grand Cru 2008
4 947,–

Frankrike - Rhône

Domaine Jean-Claude Marsanne St.Josep
975,-

Jamet Côte Rôtie 2019
2 932,-

Pierre Gaillard Saint Joseph Rouge 2018
1 132,–

Inopia, Lucien Moine
1 132,–

Chateauneuf–Du–Pape La Vigne du Roy
1 490,–

Italia

Barolo, Mauro Molino 
315 / 1 490,–

Barbaresco Basarin
1 490,–

Frescobaldi Castelgiocondo 
1 966,–

Brunello di Montalcino, Villa Al Cortile
1 298,–

Sassicaia, Tenuta San Guido 2017
4 545,–

Sassicaia, Tenuta San Guido 2018 og 2019
5 750,–

Felsina ”Fontalloro” 2017
1 447,–

Gaja Barbaresco 2019 og 2010
4 997,–

Ripasso Campoliete 2019
143 / 668,–

Tenuta San Guido, ”Guidalberto” 2019 Magnum
2 490,–

Tenuta San Guido, ”Le Difese” 2020
1 229,–

Mauro Molino Barbera d'Alba
795,–

Spania

CVNE Cune Gran Reserva 2016 
170 / 825,–

Lopez de Heredia, Vina Tondonia Reserva 2009
1 295,–

Lopez de Heredia Viña Tondonia Tinto Reserva Magnum 2009
2 447,–

Numanthia
1 593,–

Emilio Moro 2018
1 295,–

Bodegas Vega Sicilia ”Valbuena #5
3 397,–

Bodegas Vega–Sicilia ”UNICO” 2009
5 998,–

Austraila

Penfolds Bin GRANGE 2016
7 600,–

Penfolds Grange 2019
8 500,–

Penfolds Bin 389
1 690,–

USA

Paraduxx
355 / 1 695,–

Opus One 2018
10 990,–

Stag’s Leap Fay Cabernet Sauvignon 2013
3 150,–

Stag’s Leap Artemis 2012
1 877,–

Stag’s Leap Cask–23 2001
5 223,–

Stag’s Leap SLV 2012
4 146,–

Tyler Happy Canyon 2018
2 932,–

Tyler Pinot Noir Sanford & Benedict. 2020
2 432,–

Tyler Pinot Noir  
1 232,–

Tyskland

Von Buhl Spätburgunder
1 132,–

Argentina

Trapiche Pure Malbec
718,–

Rosé og søte viner / Rosé and sweet wines

Rosévin

Vina Tondonia Gr. Reserva 2011
1 348,–

Miraval Rose By Brad Pit
795,–

Vacheron Sancerre le Rosé XVII
990,–

Søte viner 6cl

Niepoort Trudy Natcool Ruby Port
145,–

Sweeet by Tokaj, late harvest
145,–

Felsina Vin Santo
145,–

Luigi Righetti Recioto Della Valpolicella Classico
145,–

Lions De Suduiraut
155,–

Dette nettstedet benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av nettstedet. Hvis du vil vite mer, sperre for cookies eller trekke tilbake samtykket finner du mer info om dette på siden om personvern.